Ladislav Brslica | | Muži | Dorost | Žáci | Přípravka | Staří páni

Poděkování předsedy klubu Vlastimíra Hrubčíka za úspěšnou sezónu 2021/22

Vážení Baťováci, rád bych touto formou vyjádřil své velké poděkování nejen za uplynulou úspěšnou sezónu, ale i za celou dobu, kdy náš klub působí na fotbalovém poli.

Je to již 10 let co náš fotbalový oddíl začal svoji novodobou sportovní činnost pod názvem SK Baťov1930. Za tuto dekádu jsme ušli velkou cestu ve stabilizaci našeho oddílu jak po sportovní stránce, tak i organizační. Můžeme být hrdi na to co jsme spolu zvládli a vybudovali. V rámci krajských soutěží mládeže máme nejvíce fotbalových družstev – starší a mladší přípravky, starší a mladší žáky, dorost. Dále máme starší žáky „B“ hrající okresní přebor. Spolupracujeme s fotbalovým oddílem Tlumačov v kategorii dorostu.
Velkou radost nám dělají naši nejmladší benjamínci.
Pravidelnou a dá se říci denní sportovní činnost u nás rozvíjí 125 dětí a mládežníků. Celkový počet členů SK Baťov 1930 je v současnosti 192.
Po dvou letech nedohraných soutěží z důvodu covidové epidemie se konečně ročník 2021/2022 odehrál kompletně celý a pro náš oddíl byl velmi úspěšný.
Družstvo mužů nemělo v krajském přeboru konkurenci. S počtem 65 bodů a 105 vstřelenými góly (nejvíce v historii KP) jsme s převahou nevyšší krajskou soutěž vyhráli. Zajistili jsme si tím postup do divize, na kterou se všichni těšíme. Je to fotbalová výzva jak pro hráče, tak i trenéry a funkcionáře.
Družstvo dorostu patří stabilně již 5 let mezi nejlepší týmy v kraji. Kluci to potvrdili opět skvělým 2.místem v tabulce.
Družstvo starších žáků „B“ vyhrálo okresní přebor a naši hráči si mohli vychutnat zvednutí poháru pro vítěze.
Starší žáci „A“, mladší žáci, starší a mladší přípravky pravidelně ukazují ve svých soutěžích kvalitu.
Jsme velmi aktivní fotbalový oddíl i v dalších činnostech. Pořádáme každý rok několik mládežnických turnajů, mládežnický fotbalový kemp přes prázdniny.
Myslíme i na charitativní činnost. Každý rok v prosinci sehrají fotbalové utkání naši muži s výběrem fotbalových hvězd, které vede Jakub Jugas. V prosinci 2021 se vybralo na darech a příspěvcích neuvěřitelných 400 000,- Kč, které se rozdělily v rámci pomoci nemocným dětem.
Není nám lhostejné ani to, co se děje na Ukrajině. Náš klub daroval již v březnu přes nadaci Člověk v tísní částku 30 000,- Kč.
Za těch rychle uběhlých 10 let odvedlo u nás velký kus práce několik trenérů a funkcionářů.
Pro mě je dobrý trenér základní podmínkou fungování fotbalového družstva. Trenér musí mít nejenom dobré tréninky a výsledky, ale zároveň musí být pro děti a hráče osobnost a i vychovatel. To že máme dobré trenéry se odráží v počtech dětí, které nám na tréninky a utkání pravidelně chodí. To je nejlépe vypovídající ukazatel jejich práce.
Trenérská sestava SK Baťov 1930
Jan Tulach, Jiří Veselý st., Tomáš Ištvánek, Libor Hejzlar, Petr Hrachovský, Petr Janeba, Jiří Sotolář st., Adam Bršlica, Jiří Sotolář ml., Libor Zapletal, Miroslav Frolec, Jiří Veselý ml., Radim Novotný, Pavel Gerych, Petr Zapletal.
Funkcionáři
Hynek Bršlica (sekretář oddílu), Ladislav Bršlica (web stránky), Ladislav Bittner (staří páni)
Velmi oceňuji přístup všech našich hráčů, rodičů našich dětí a nelze zapomenout ani na náš skvělý fanklub.
My všichni jsme zdravé a pozitivní duše našeho fotbalového klubu.
Děkuji vám všem za proběhlou sezónu 2021/2022 a přeji krásné prázdniny a dovolené.

S pozdravem a úctou
Vlastimír Hrubčík
předseda SK Baťov 1930

P.S.A nezapomeňte, nikde nám nebude tak dobře jako na fotbalovém hřišti a kolem fotbalu.

Facebook

Aktuální články

V dalším kole cestují naši muži do Kozlovic, doma se představí pouze dorost

Máme před sebou další víkend, což znamená další kolo mistrovských utkání všech našich týmů včetně přípravek, kterým jejich...

V dalším záchranářském duelu naši muži přestříleli olomoucký HFK

Tenisovým výsledkem skončil sobotní souboj dvou týmů z dolních pater tabulky. Naši muži byli i díky dvougólovým Sotolářovi s Novákem...

Dorost nenavázal na hladké vítězství v derby a z Bojkovic se vrací s prázdnou

Na půdě aktuálně druhého celku tabulky se sice baťovští dorostenci prezentovali slušnou hrou, v koncovce se však prosadil pouze kapitán...

Fotbal Partner