Ladislav Brslica | | Muži | Dorost | Žáci | Přípravka | Staří páni

Slovo předsedy SKB p.Vlastimíra Hrubčíka

Vážení Baťováci, 

prázdniny a dovolené uběhly opět velmi rychlým tempem. Věřím, že jste si odpočinuli, strávili krásné a zajímavé chvíle během léta a vše zvládli ve zdraví.

Máme tu další fotbalový ročník sezóna 2022/2023.

Družstvo mužů vstoupilo do divizní soutěže velmi dobře. V srpnu odehráli kluci 4 mistrovské utkání z toho 3 vítězné, 1 prohra. Zejména utkání se Zbrojovkou Brno „B“ byl nádherný fotbalový zážitek. Zcela jistě to bylo nejkvalitnější fotbalové utkání, které se na SAB za 10 let odehrálo. Z přístupu našich hráčů a jejich chuti se stále zlepšovat mám velikou radost. Určitě se ve vyšší soutěži neztratíme.

Družstvo dorostu odehrálo v srpnu taktéž 4 utkání, všechny vítězné. Kluci absolvovali během prázdnin soustředění ve Velkých Karlovicích, kde si mákli a utužili partu. Kvalitní výkony dorostu jsou poslední sezóny pro nás již trochu samozřejmostí. Musím v první řadě vyzdvihnout a ocenit práci trenérů a realizačního týmu dorostu, který kluky motivuje k pravidelnému tréninku. Od toho se pak odvíjí dobré výkony na hřišti. Cíl postupně zabudovat naše kluky z dorostu do družstva mužů se nám daří.

Družstva žáků a přípravek začnou mistrovské soutěže začátkem září, popřál bych jim hodně bodů, gólů, skvělých fotbalových zážitků a hodně srandy s partou kamarádů.                            

Do soutěžního ročníku 2022/2023 jsme přihlásili celkem fotbalových 7 družstev – Muži, dorost, starší a mladší žáci, starší žáci „B“, mladší a starší přípravky. Dále spolupracujeme s SK Tlumačov v dorostenecké kategorii a máme tým benjamínků.

Díky skvělé práci naší fotbalové party a přístupu rodičů nemáme v současnosti problém s počty hráčů v mládežnických kategoriích.                  

 My dospělí vidíme, co se kolem nás v poslední době děje. Zejména válečná agrese Ruska na Ukrajině a tím těžko pochopitelná válka v Evropě. To vše přináší nejistotu a zdražování.

Bohužel vyšší náklady na organizování činnosti se nevyhnou ani našemu fotbalovému oddílu. Zejména o dost dražší doprava na utkání a zvednutí nájmu pro náš oddíl na sportovním areálu.

Tak jako ve firmách i rozpočet SK Baťov na rok 2022 se připravoval v roce 2021. Samozřejmě jsme vycházeli z předpokladů, že vůbec nemůže dojít k tak velkým změnám ve finanční oblasti.

Abychom vše zvládli tento rok, VV SKB rozhodl na srpnovém zasedání o zvýšení členských příspěvků za podzimní část na 1 500,- Kč / člen. Celkově tedy každý člen za rok 2022 zaplatí 2 500,- Kč.

Co se týká výše členského příspěvku na rok 2023 uvidíme v lednu, jaká bude situace. 
Velké většině z vás se líbí, jakým způsobem fotbal na naší úrovni děláme a jak náš oddíl funguje. Tak nějak normálně a lidsky.

Během několika posledních let jsme pro naše družstva vytvořili velmi solidní podmínky a tento standart chceme zachovat.

 Proto bych požádal vás baťováky, rodiče, naše podporovatele, určitě se najdou mezi vámi majitelé firem nebo máte známé, kteří firmy vlastní, zda by náš fotbalový oddíl nepodpořili bud finanční částkou, nákupem sportovního zboží pro naše družstva, popřípadě jinou formou.

Danému partnerovi bychom osobně vysvětlili, jak oddíl funguje a on by se mohl rozhodnout jakým způsobem nás podpoří.

Pomoc určitě potřebujeme.

Budeme se těšit na setkání s vámi.

 

Mnoho krásných fotbalových zážitků na našich hřištích

S pozdravem a úctou

Vlastimír Hrubčík
předseda SK Baťov 1930 z.s.

  

Závěr:

V případě zájmu o spolupráci kontaktujte prosím nejdříve pana Hynka Bršlicu, sekretáře oddílu.

Facebook

Aktuální články

Muži vyráží na horkou půdu do Slavičína, kde o další body zabojují na Velký pátek

Ani o Velikonočním víkendu nebudeme ochuzeni o fotbalová utkání, i když tentokrát budeme muset za všemi našimi týmy vyrazit na hřiště...

Dorost má za sebou úspěšný start do jarní části, když doma přestřílel Rožnov

První zápas jarní části letošního ročníku KP dopadl pro baťovské mladíky dobře i díky hattricku Vojty Krkošky a dvougólovému Liboru...

Muži ztratili tříbrankový náskok a s Novými Sady berou pouze bod

Skvěle rozehranou partii naši muži nedokázali dovést k vítěznému konci a za remízu 3:3 nakonec berou pouze bod. Když v 55.minutě Jirka...

Fotbal Partner