Ladislav Brslica | | Muži | Dorost | Žáci

Pololetní vysvědčení týmů SKB - umístění po podzimní části

Sobotní dohrávka mužů zakončila podzimní část soutěžních utkání všech kategorií, které náš klub obsazuje. Jak si který tým vedl se podíváme v následujícím krátkém zhodnocení:

MUŽI - 4.místo MSD-E
- náš "A" tým po loňské spanilé jízdě krajským přeborem suverénně postoupil do vyšší soutěže a všichni byli napjatí, jakže si v divizi povede. Nutno říct, že výsledek daleko předčil očekávání, protože průběžnou 4.příčku jen o skóre za dalším nováčkem ze Šternberka nečekal nikdo. Některé zápasy jsme urvali v posledních vteřinách hrací doby, v některých nám možná trochu přálo "nováčkovské" štěstíčko, každopádně 25 bodů je skvělých a je to výborný odrazový můstek pro druhou část sezóny. V té už snad budeme moct počítat i s uzdraveným kanonýrem Laco Tkáčem, což by určitě podstatně zlepšilo naši údernou sílu, přejeme Pavlovi rychlou rekonvalescenci a těšíme se na jeho další galapředstavení!

DOROST - 2.místo KP
- dorostenci už několikátý rok po sobě dokazují, že patří do samotné špice své soutěže a že naše práce s mládeží přináší své ovoce. Jedinou bodovou ztrátu naši kluci zaznamenali v utkání se silným Starým Městem, to se však díky své porážce ve Slušovicích stejné ztrátě také nevyhnulo, takže aktuálně spolu s našimi mladíky tabulku vedou s pětibodovým náskokem a bude záležet na tom, jak se komu povede jarní část, ve které bude také spousta těžkých zápasů. Budeme držet palce a fandit!

STARŠÍ / MLADŠÍ ŽÁCI - 8./9.místo KP
- obojí naši žáci v krajském přeboru doplácí na to, že nám ti nejšikovnější kluci utíkají do Zlína, kde mají samozřejmě větší šanci prosadit se do "velkého" fotbalu. Tím pádem nám trošku chybí ta TOP kvalita, nicméně i přesto žáci odehráli spoustu dobrých utkání a jen lepší produktivita chyběla k tomu, aby se po podzimní části pohybovali ve vyšších patrech tabulek. Věřme, že po kvalitní zimní přípravě protrhneme střeleckou smůlu a přijdou jak kýžené góly, tak samozřejmě i body!

ŽÁCI "B" - 1.místo OPŽA
- naše rezervní žákovské mužstvo opět ukazuje, že v rámci okresního přeboru patří k jeho špičce a stejně jako vloni po půlce soutěže tabulku opanovalo. Popřejme klukům, aby se jim stejně dobře povedlo i jaro a kluci tak obhájili titul z minulé sezóny.

Přejeme všem hráčům SKB vydařenou zimní přípravu a připomeňme si, že jarní část startuje 17.března (muži)!!!

Ostatním fanouškům a příznivcům SKB přejeme klidný zbytek roku a hodně sil do roku nového - budeme je potřebovat, a to nejen na hříšti!!!

Facebook

Aktuální články

Máme před sebou další kolo, muži v pátek přivítají Nový Jičín

Nastávající kolo mistrovských utkání přinese našim fanouškům fotbalovou zábavu od čtvrtka až do pondělí. Už ve čtvrtek totiž ke...

Je tu další ročník REGIONS´CUPU, i letos má SKB ve výběru kraje své zástupce

Středa 24.4.2024 bude dnem, kdy do dalšího ročníku REGIONS´CUPU vstoupí výběr Zlínského KFS, který jakožto obhájce loňského...

Muži druhému celku tabulky vzdorovali hodinu, o body je připravil minutový výpadek

Muži sehráli na půdě favorizovaných Kozlovic vyrovnaný zápas, ve kterém bohužel nedokázali zužitkovat žádnou ze svých šancí. Soupeř...

Fotbal Partner