Ladislav Brslica | | Žáci

Také letos pro malé fotbalisty připravujeme příměstský fotbalový kemp!

Už v pořadí 4.ročník stále oblíbenějšího Příměstského fotbalového kempu SKB proběhne v termínu 10.-14.7.2023 v prostorách našeho Sportovního areálu.

Opět nebude chybět spousta pohybu a zábavy, nicméně hlavním programem bude samozřejmě fotbal. Děti se můžou těšit také na koupání na otrokovickém koupališti a snažíme se připravit i nějaké to překvapení.

Ani nám se letos nevyhla inflační vlna, takže jsme byli nuceni mírně navýšit cenu, přesto věříme, že to mladé fotbalisty neodradí a budeme mít opět "plný dům"!!

V ceně 2.200 pro člena SKB / 2.500 pro ostatní zájemce jsou zahrnuty vstupy, pitný režim, obědy, svačiny, značkové tréninkové triko s logem a vlastním jménem.
Přihlášky můžete stahovat zde na našich stránkách (MENU -> KLUB -> Dokumenty), nebo si ji můžete vyzvednout v kanceláři správce SAB.
POZOR, KAPACITA  KEMPU JE OMEZENÁ!!! Doporučujeme podat přihlášku včas!!!

TĚŠÍME SE NA VÁS !!!

Facebook

Aktuální články

V dalším kole cestují naši muži do Kozlovic, doma se představí pouze dorost

Máme před sebou další víkend, což znamená další kolo mistrovských utkání všech našich týmů včetně přípravek, kterým jejich...

V dalším záchranářském duelu naši muži přestříleli olomoucký HFK

Tenisovým výsledkem skončil sobotní souboj dvou týmů z dolních pater tabulky. Naši muži byli i díky dvougólovým Sotolářovi s Novákem...

Dorost nenavázal na hladké vítězství v derby a z Bojkovic se vrací s prázdnou

Na půdě aktuálně druhého celku tabulky se sice baťovští dorostenci prezentovali slušnou hrou, v koncovce se však prosadil pouze kapitán...

Fotbal Partner