Ladislav Brslica | | Žáci

Konec února měli starší žáci nabitý, ve dvou dnech stihli odehrát halový turnaj i přípravný zápas

Poslední únorový víkend si naši starší žáci nemohli stěžovat na nudu - v sobotu se zúčastnili halového turnaje pořádaného zlínským OFS, v neděli pak vyrazili k přípravnému zápasu do Starého Města.

V sobotu 25.2. 2023 se někteří starší žáci SK Baťov 1930 zúčastnili turnaje OFS Zlín, který se konal v hale SPŠ na Štěrkovišti.

V turnaji nastoupilo 10 mužstev a náš tým obsadil 4.místo,s bilancí tři vítězství a dvě prohry. Kluci vstřelili celkem 12 branek, o které se podělili: Doležal 2,Fagulec 2, Koplík 2, Pernička 2,Sanitrák 2, Olšák 1

   "Turnaj byl brán jako zpestření, aby si kluci zahráli, protože celá příprava probíhá venku na umělém povrchu v areálu SAB", komentoval výsledek trenér L.Zapletal .

Příprava:

Staré Město - SK Baťov 1930 4:3 (1:2)

 V neděli 26.2.2023 nastoupili starší žáci k venkovnímu zápasu ve Starém Městě, který se odehrál na umělém povrchu na Širůchu.  V první části zápasu jsme soupeře přehrávali a zaslouženě po pěkné střele Kotíka šli do vedení. Po rohovém kopu však nechali obránci volné hned dva hráče soupeře a jeden z nich bez problémů srovnal hlavou na 1:1. Ke konci poločasu jsme si vytvořili převahu, při níž soupeř fauloval v pokutovém území a penaltu bezpečně proměnil Fagulec.

Do druhého poločasu poslal trenér L. Zapletal většinu hráčů, kteří se zúčastnili sobotního halového turnaje. Domácí byli běhavější, technicky velmi zdatní a začali se více prosazovat. Jedna ze střel se odrazila k brankové čáře a rozhodčí ukázal ke středovému kruhu. Podivné vyrovnání hosty neuklidnilo a po střelách z dálky zbytečně inkasovali. Ke konci zápasu ještě korigoval výsledek střelou pod břevno Zábojník.

Do zápasu se zapojilo všech 18 přítomných hráčů, utkání splnilo svůj účel a ukázalo klukům, že do začátku sezóny mají co zlepšovat.

 Příští přípravu odehrají žáci doma v sobotu 4.3.2023 v 9:30 na areálu SKB.

Facebook

Aktuální články

Máme před sebou další kolo, muži v pátek přivítají Nový Jičín

Nastávající kolo mistrovských utkání přinese našim fanouškům fotbalovou zábavu od čtvrtka až do pondělí. Už ve čtvrtek totiž ke...

Pokračuje další ročník REGIONS´CUPU, i letos má SKB ve výběru kraje své zástupce

Středa 24.4.2024 bude dnem, kdy 3.kolem pokračuje další ročník REGIONS´CUPU. Výběr Zlínského KFS, který jakožto obhájce loňského...

Muži druhému celku tabulky vzdorovali hodinu, o body je připravil minutový výpadek

Muži sehráli na půdě favorizovaných Kozlovic vyrovnaný zápas, ve kterém bohužel nedokázali zužitkovat žádnou ze svých šancí. Soupeř...

Fotbal Partner