Ladislav Brslica | | Muži | Dorost | Žáci

Generálka na jarní část mužům vyšla na výbornou, v přípravě se dařilo i dorostu a mladším žákům

Start jarní části sezóny se blíží mílovými kroky a muži, kteří ze všech našich kategorií začínají nejdříve, odehráli závěrečné přípravné utkání. Svoji generálku odehráli na půdě bývalého dlouholetého účastníka MSFL a aktuálně účastníka sousední divizní skupiny Valašského Meziříčí, kde v těžkých podmínkách o dvě branky zvítězili.
Úspěch si v rámci své přípravy připsali dorostenci a mladší žáci, starším se tentokrát tolik nevedlo a zaznamenali těsnou porážku.

Muži:
TJ Valašské Meziříčí v. SKB 2:4 (2:2).
branky SKB: Honza Gojš 3x a Adam Bršlica
Utkáni hrané na přírodní trávě bylo utkáním dvou rozdílných poločasů. V prvním jsme měli problém s pohybem a kvalitou kombinace. Ve druhem jsme se zlepšili a tím utkáni s kvalitním soupeřem dotáhli do vítězného konce.

 

Výsledky víkendových přípravných zápasů našich mládežníků

SKB dorost-Šumice muži 7:3 (4:0)
Vlivem zranění a nemocí museli někteří hráči zvládnout dvě utkání za víkend, za což je chválím. Kluci si opět vyzkoušeli hru proti fyzicky vyspělejšímu soupeře, vytknout musím špatné řešení některých situací v koncovce. 

SKB st.žáci - Holešov 3:4 (2:2)
branky SKB: Sanitrák 2, Fagulec
Dnes jsme nepředvedli výkon který bych očekával, ale jsme v přípravě kde zkoušíme hráče na jiných postech. Ale co klukům určitě vytkneme je přístup a nasazení v utkání!!!

SKB ml. žáci - TJ FS Napajedla 3:1 (2:0),
branky SKB: Zvonek 2, Caudr

Facebook

Aktuální články

Muži vyráží na horkou půdu do Slavičína, kde o další body zabojují na Velký pátek

Ani o Velikonočním víkendu nebudeme ochuzeni o fotbalová utkání, i když tentokrát budeme muset za všemi našimi týmy vyrazit na hřiště...

Dorost má za sebou úspěšný start do jarní části, když doma přestřílel Rožnov

První zápas jarní části letošního ročníku KP dopadl pro baťovské mladíky dobře i díky hattricku Vojty Krkošky a dvougólovému Liboru...

Muži ztratili tříbrankový náskok a s Novými Sady berou pouze bod

Skvěle rozehranou partii naši muži nedokázali dovést k vítěznému konci a za remízu 3:3 nakonec berou pouze bod. Když v 55.minutě Jirka...

Fotbal Partner